CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00

Compartim la teva passió per una vida sana

Com a equip, el que ens mou i ens uneix és pensar que al final de tot el que fem hi haurà algú feliç. Feliç amb el menjar que servim, encantat de sentir-se més saludable i feliç d'aconseguir els teus objectius. Cada dia, treballar per aconseguir aquesta felicitat en les persones que confien en nosaltres, ens omple i ens motiva a seguir creixent i innovant en maneres d'apropar la salut alimentària a més persones.

 • Alina Demchenko
  Cofundador i gerent

  La seva passió per la gastronomia combinada amb una vida ocupada pels negocis va fer pensar a Alina que hi havia d'haver una manera d'unir hàbits d'alimentació saludables amb menjar de forma deliciosa, i que, a més, fos un servei a domicili per deslliurar-te de cuinar. Welthy, que avui en dia prepara els seus gustosos i saludables menús per a una comunitat de milers de clients feliços, n'és el resultat.

 • Hèctor Garcia
  Cofundador i Director d'Operacions

  La seva reputació per l'esport, on va aprendre la necessitat d'una alimentació saludable, va empènyer Hèctor a associar-se amb Alina. Com a responsable de les operacions de Welthy, fa possible que l'equip treballi en les condicions òptimes, de manera que els clients puguin rebre un pla nutricional que compleixi amb els exigents estàndards de qualitat que ens establim.

 • Jesús Castellanos
  Xef Executiu

  El nostre xef executiu de Welthy prové del món de l'alta cuina i la cuina d'avantguarda per crear plats, que, basats en ingredients naturals i procedència sostenible, sorprenen pel seu gust i imaginació. La seva passió pels aliments reals és clau perquè la nostra comunitat rebi sempre menús saludables i deliciosos sense productes nocius que sovint abunden en la indústria alimentària.

 • Lluís Castillo
  Nutricionista

  Luisa, amb una àmplia formació en nutrició, des del grau fins al màster, col·labora amb Jesús per desenvolupar les nostres receptes i equilibrar plans nutricionals, cuidant calories i mesurant macronutrients. El seu tracte i amabilitat els converteixen en la persona ideal per seguir l'evolució dels nostres clients, fixar nous objectius i ajudar-los a assolir els objectius que es proposen.