CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00

Compartim la teva passió per una vida sana

Com a equip, el que ens mou i ens uneix és pensar que al final de tot el que fem hi haurà algú feliç. Feliç amb el menjar que li servim, feliç de sentir-se més saludable i més feliç per aconseguir els seus objectius. Cada dia, treballar per aconseguir aquesta felicitat en les persones que confien en nosaltres ens omple i ens motiva a seguir creixent i innovant de manera que la salut alimentària a cada vegada més persones.

 • Alina Demchenko
  Cofundador i gerent

  La seva passió per la gastronomia combinada amb la vida empresarial ocupada va portar Alina a pensar que hi hauria d'haver una manera d'unir hàbits alimentaris saludables amb menjar deliciós, i que a més era un servei a casa per alliberar-te de la cuina. I Welthy, que avui prepara els seus menús rics i saludables per a una comunitat de milers de clients feliços, és el resultat.

 • Hèctor Garcia
  Cofundador i Director d'Operacions

  La seva reputació per l'esport, on va aprendre la necessitat d'una alimentació saludable, va empènyer Hèctor a associar-se amb Alina. Com a responsable de les operacions de Welthy, fa possible que l'equip treballi en les condicions òptimes, de manera que els clients puguin rebre un pla nutricional que compleixi amb els exigents estàndards de qualitat que ens establim.

 • Jesús Castellanos
  Xef Executiu

  El nostre xef executiu de Welthy prové del món de l'alta cuina i la cuina d'avantguarda per crear plats, que, basats en ingredients naturals i procedència sostenible, sorprenen pel seu gust i imaginació. La seva passió pels aliments reals és clau perquè la nostra comunitat rebi sempre menús saludables i deliciosos sense productes nocius que sovint abunden en la indústria alimentària.

 • Lluís Castillo
  Nutricionista

  Luisa, amb una àmplia formació en nutrició, des del grau fins al màster, col·labora amb Jesús per desenvolupar les nostres receptes i equilibrar plans nutricionals, cuidant calories i mesurant macronutrients. El seu tracte i amabilitat els converteixen en la persona ideal per seguir l'evolució dels nostres clients, fixar nous objectius i ajudar-los a assolir els objectius que es proposen.