CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00
El que t'aporten els menús saludables amb control de calories

MANIFEST WELTHY

Creiem fermament que com més natural mengis, millor et sentiràs físicament i emocionalment. Els menús que oferim es basen en la filosofia del "real food". Fugim d'ingredients ultraprocessats utilitzant només productes naturals i sostenibles, sent ecològics i de proximitat sempre que sigui possible. Aquesta és la millor base per iniciar una nova rutina saludable que proporcioni al teu cos efectes més duradors a llarg termini.

 • Alimentació sostenible

  ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

  Si respectem el nostre cos alimentant-nos amb menjars sans i sabrosos, també hem de respectar el nostre entorn, actuant de la manera més sostenible possible. Per això, sempre intentem buscar ingredients de proximitat i de temporada, a més d'utilitzar envasos compostables.

 • Control de calories

  CONTROL CALÒRIC

  Tots els nostres menús estan cuinats pel nostre xef Jesús Castellanos i han estat elaborats sota estricte control per la nostra nutricionista Andrea Ortiz. No només volem que el que menges sigui deliciós, també volem que sigui saludable i que t'ajudi a aconseguir eficaçment el cos que busques.

 • Menjar de veritat

  100% REAL FOOD

  Creiem en l'alimentació real i en el plaer de menjar alguna cosa que no hagi estat transformada per la indústria alimentària abans d'arribar a la boca; que sigui 100% natural, ric en nutrients i sense additius nocius que puguin afectar la teva energia i rendiment.

 • Menús rics en nutrients

  RIC EN NUTRIENTS

  Dissenyem els nostres menús per proporcionar-te els nutrients que necessites en funció dels teus objectius específics. Amb Welthy no només menjaràs bé, sinó que t'alimentaràs encara millor perquè, depenent del règim d'exercici que segueixis, el teu cos sempre respongui a tot el que li demanis.

 • Sense aliments ultraprocessats

  0% ALIMENTS ULTRAPROCESSATS

  Hem de fugir del menjar industrial tant com puguem. Gran part dels seus components no serveixen per alimentar-nos, sinó per fer que el producte sembli més apetitós i conservar-lo durant més temps. Des de Welthy sabem que un dinar lliures de sucres refinats, additius i conservants t'ajudaran a aconseguir millor els teus objectius.

 • Vida saludable i menjar

  VIDA WELTHY

  Tens bons propòsits, però la vida sembla conspirar perquè mai arribis a ells, oi? Fins ara, perquè si deixes que des de Welthy ens encarreguem del teu pla nutricional, ja no només tindràs temps lliure per aconseguir-les, sinó que també et sentiràs millor i més feliç amb el teu cos.