CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00
Preguntes freqüents sobre menús saludables per homes i dones

Preguntes freqüents

 • Quin és el menú recomanat per a mi?

  Ho sabràs en funció del teu objectiu. Què aconseguiràs?

  Perdre pes? 1.200 kcal si ets una dona o 1.500 kcal si ets un home

  Mantenirte? 1.500 kcal si ets dona i 2.000 kcal si ets un home

  Guanyar volum? 2.000 kcal si ets dona i 2.500 kcal si ets un home

 • No m'agrada un aliment / sóc intolerant. Com ho soluciono?

  Si no t'agrada un menjar en concret, has de comunicar-nos-ho a l'apartat "Comentaris a la teva comanda" en fer el check-out. Et proposarem altres opcions perquè el teu menú segueixi mantenint tots els macronutrients necessaris per aconseguir el teu objectiu. Es pot sol·licitar la modificació màxima de 2 aliments. En el cas d'intoleràncies, et recomanem que ens consultis amb el teu cas concret abans de realitzar la comanda. L'estudiarem per poder oferir-te el teu pla amb total seguretat.

 • S'ha de demanar el dia complet?

  No, tens dues opcions. A Welthy t'oferim la combinació de 5 plats que et donen tots els macronutrients i l'energia que necessites per als teus objectius. D'altra banda, oferim el pla dinar i la sopar . L'objectiu d'aquest pla és oferir control sobre aquests àpats, que és quan sol consumir més calories, per mantenir-se al pes ideal. En aquests dos àpats, proporcionem el 70% de la proteïna diària recomanada -variarà segons els objectius- i s'adreça, principalment, al manteniment.

 • TENIU OPCIONS PER A CELÍACS?

  No oferim menús sense gluten. Utilitzem farines ecològiques, nosaltres mateixos fem el pa i la pasta, i no utilitzem cap tipus d'ultra-processat. Tenim clients que creien que eren intolerants al gluten i que, gràcies a Welthy, s'han adonat que era la baixa qualitat de l'ultra-processat el que no els hi queia bé.

 • ELS PLATS ES REPETEIXEN?

  El gran treball del nostre equip fa que els nostres menús siguin d'allò més variats i que, a més, vagin canviant a mida que canvien les temporades.

 • PUC PERDRE PES MENJANT ELS VOSTRES PLANS I SENSE FER ESPORT?

  Tot i que cada cos és diferent, la nostra experiència ens ha ensenyat que el menjar és el pilar principal per guanyar o perdre pes, fins i tot més que practicar esport. Molts dels nostres clients han perdut pes adaptant la seva dieta al seu estil de vida.

 • PUC PRENDRE CAFÈ O TE?

  Amb Welthy podem seguir prenent el cafè o te amb el qual solem acompanyar l'esmorzar o el dinar. No obstant això, us recomanem que no abuseu de la cafeïna, ja que l'element favorit del nostre cos és l'aigua.

 • ES FA UN SEGUIMENT AMB LA NUTRICIONISTA?

  Efectivament, els nostres plans ofereixen el servei gratuït de seguiment de l'evolució amb la nostra nutricionista. Realitzem controls periòdics que consisteixen en controls de pes i antropometries. A més, l'experiència esportiva de la nostra nutricionista (Màster en Nutrició Esportiva) serà molt valuosa per a tots aquells que vulguin alternar els nostres plans d'alimentació amb plans d'entrenament específics.

 • Com funciona el sistema de lliurament?

  La nostra filosofia és servir-te producte fresc sense conservants ni additius. Per aquest motiu, realitzem 4 lliuraments setmanals (dilluns, dimecres, divendres i diumenge). Pots triar la franja horària que més et convingui, perquè puguem lliurar el teu menú durant els propers dos dies a casa teva. Rebràs la teva comanda el dia abans (dilluns a la tarda rebràs el dinar de dimarts i dimecres). Si ho prefereixes, també pots optar per recollir la teva comanda a la nostra botiga del Passeig de Sant Gervasis 28 de Barcelona, els dies de lliurament entre les 18h i les 22h.

 • ON LLIUREM?

  Lliurem en les següents ubicacions de la província de Barcelona.

  - Barcelona
  - L'Hospitalet de Llobregat
  - Cornellà de Llobregat
  - Castelldefels
  - Gavà
  - El Prat de Llobregat
  - Viladecans
  - Esplugues de Llobregat
  - Sant Just Desvern
  - Sant Joan Despí
  - Sant Feliu de Llobregat
  - Sant Boi de Llobregat
  - Santa Coloma de Cervelló
  - Badalona
  - Sant Adrià del Besos
  - Santa Coloma de Gramanet
  - Cerdanyola del Vallès
  - Robí
  - Sabadell
  - Sant Quirze del Vallès
  - Molins de Rei